Fitness trender i 2018 – vi ser på saken!

Fitness trender 2018

Hvert eneste år dukker det opp nye fitness trender og her ser du hva vi tror vil bli populært!

En av våre favorittmetoder for å motivere oss til å forbli fris og sunn er å prøve de siste trendene som finnes innenfor trening. I 2017 handlet det mye om stupe ned i ‘wellness’-trendene og vie mer oppmerksomhet til den mentale helsen etter at mindful yoga tok helt av.

Men; hva er det som er de store trendene innenfor fitness i 2018? Vi skal se nærmere på hvilke fitness trender som kommer til å bli det store i år!

1. Tilbake til leken

Selv om både push-ups og squats så definitivt er effektive, er det mange som tror at vi kommer til å returnere tilbake til et slags barnestadie og trene via lek i 2018. Det er en voksende trend i klasser/timer som fokuserer på spill og lek som får folk til å bevege seg samtidig som de har det morsomt.

Å bevege seg fra knallhard løping og spinning-timer til en mer morsom og leken tilnærming til bevegelse kan virkelig forandre livet ditt. Du vil se mer frem til treningen samtidig som du svir av enorme mengder med kalorier.

Du hørte det her først: lek og bevegelse vil komme knallhardt i 2018!

2. Live streaming av treningstimer

Selv om direkte streaming av treningstimer ikke er helt nytt, så tror vi at 2018 kommer til å bli året der slike former for trening vil få det endelige og etterlengtede momentumet. Folk er beskyttende når det kommer til tiden sin og det å være effektiv gjennom å trene hjemme ved å følge timer på nett vil nok være noe som kommer til å bli mer populært i 2018.

3. Trening med kjæledyr

Uansett om det er en løpetur med bikkja eller dyreyoga så er det trolig at det å trene med kjæledyrene vil være noe som vinner terreng i 2018. Å kunne kombinere sine to kjærligheter – trening og ditt kjæledyr – er et bra marked og det er godt for både menneske og dyr!

4. Boksing

2017 var et stort år for boksing og vår fascinasjon for denne tøffe sporten er neppe over riktig ennå. Det er kanskje noe med det å kunne slå til en sekk som får deg kjenne på voldsomme følelser. Vi tror at trenden med boksing bare vil fortsette å vokse i 2018 – og dette vil være uavhengig om du gjør det hjemme eller i treningsklasser. Trenden har vært spesielt populær blant kvinner, og det er stadig flere som ønsker å lære seg noen saftige slagkombinasjoner!

5. Familie-fitness

Å trene mens man har små barn kan faktisk virke umulig – rett og slett! Det er mange som tror at timer hvor man har familie fitness vil vokse i popularitet i år. Mange tror kanskje at det å ta med småbarna på treningssenteret kan være til hinder for at du skal få en god økt med forbrenning, så finnes det flere triks som gjør at du virkelig vil kunne svette.

6. Bedre apper og kunstig intelligens

Når vi snakker om mobil helse og fitness så ser man virkelig at rommet begynner å bli overfylt. Det som nå virkelig tiltrekker bruker er innhold av høy kvalitet, et levende forum og personalisering (kunstig intelligens). I tillegg: vi vil nok se at fitness-elskere vil gå etter dyrere apper i 2018, og folk vil bli stadig mer villig til å betale for mobilt helseinnhold. Utviklere av slike apper vil bli mer og mer sofistikerte når det kommer til tilbud av slikt innhold.

7. Periodisk fasting

Vil 2018 bli året da periodisk fasting virkelig vil se dagens lys for alvor? Periodisk fasting involverer sykluser mellom fasting og ikke-fasting for å sørge for vekttap og opprettholdelse av vekt. Dette er noe som promoteres av fitness-kjendiser og eksperter. Det er bare et tidsspørsmål før periodisk fasting virkelig vil ta av, og kanskje er 2018 året da dette vil skje! Du må selvsagt konsultere lege og ernæringsspesialist før du går i gang men noen dramatiske endringer i dietten din.

I videoen under ser du noen andre forslag til trender innenfor fitness i 2018!